PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Destinator 7



ultrAslan
25-01-09, 23:38
Destinator 7 - Türkçe

http://i40.tinypic.com/14e8fw2.jpghttp://i41.tinypic.com/2z9dvus.jpghttp://i41.tinypic.com/2cwo07m.jpg
http://i43.tinypic.com/e650rt.jpghttp://i39.tinypic.com/1yrhpj.jpghttp://i44.tinypic.com/2cfcxuw.jpg

Download Linkleri

4shared linkleri

dest7_WM6 (http://www.4shared.com/file/80114628/c3216280/dest.html)
dest7_PPC2003 (http://www.4shared.com/file/80115120/70099b52/destPPC2003.html)
dest7_WM5.rar (http://www.4shared.com/file/80115653/a30e4aaa/destWM5.html)

map (http://www.4shared.com/file/80119751/614fe09/map.html)

Turkish_Package (http://www.4shared.com/file/80119870/4879eb20/Turkish.html)

Kurulum

uygun (WM5 6 2003) rar dosyasını indirin Main.cab dosyasını Dosya Gezgini ile çalıştırıp kurun.

Sonra rar ın içindeki dll uzantılı dosyayı (Active sync kullanarak atabilirsiniz) Cihaz Hafızasında DestinatorApps/Destinator altına kopyalayın ve değişimi onaylayın..

Şu anda program lisanslı hale gelmiştir..

Türkçe paketi cab dosyasından kurun..

Sonra harita için indirdiğiniz dosyayı açın Turkey adlı klasör çıkacak..

Sd Card'a DestinatorApps adında bir klasör oluşturun..

Ve Turkey Klsörünü direkt bu klasör altına atın

Hafıza Kartı/DestinatorApps/Turkey olmalı..

Şimdi programı başlatın çeşitli ayarları seçin durum ok..

omerbaba06
26-01-09, 07:43
map dosyasının sifresine
tesekkurler

ultrAslan
26-01-09, 20:21
map dosyasının sifresine
tesekkurler


map dosyasının şifresi rar lı dosyaya tıklayınca sağda yazmaktadır..
ben teşekkür ederim..

ama yinede söyleyeyim şifre gürbüz

Biraz dikkat herşeyi çözer... :dodgy::dodgy:

venoma
20-02-09, 03:19
program sorunsuz çalışıyo teşekkürler yalnız buna menüde nasıl kısa yol oluşturabilirim ? saygılar

ultrAslan
20-02-09, 03:23
Menü de derken? Program zaten Today ekranına simge atmıyormu? Ayarlar>Today>Öğeler den bir bak, olması gerekir.. Olmuyorsa Windows>Start Menu içine exe dosyasının kısayolunu at olur bence..

leyla79
21-02-09, 13:25
map için register istiyor hocam ya rar şifresi değil program içinde register istiyor dediğiniz gibi dl.dosyasını kopyaaldım

ultrAslan
21-02-09, 21:14
map için register istiyor hocam ya rar şifresi değil program içinde register istiyor dediğiniz gibi dl.dosyasını kopyaaldım


Destcore.dll i kopyalarsanız sorun çıkmayacaktır, bizzat kendim denedim..

Kolay gelsin..

helortone
22-02-09, 17:44
Hocam istenileni harfiyen iki kez denememe rağmen program açıldıktan sonra "Map not found" harita bulunamadı yazıyo bunu nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler...

ultrAslan
22-02-09, 19:11
Hafıza Kartı/DestinatorApps/Turkey olmalı..

Harita konusunda bir yanlış yapıyorsunuz.

Karta gidip, Destinator Apps/Turkey klasörü altında Bir Turkey Klasörü daha varsa olmaz... Rar dan çıkarırken hata yapılmış olabilir..

Hafıza Kartı/DestinatorApps/Turkey altında direkt dosyalar olması gerekir..

Ben denedim oldu..

venoma
23-02-09, 00:35
Menü de derken? Program zaten Today ekranına simge atmıyormu? Ayarlar>Today>Öğeler den bir bak, olması gerekir.. Olmuyorsa Windows>Start Menu içine exe dosyasının kısayolunu at olur bence..


olmuyo üstat bugün öğeler menüsü altında -tarih,wirelles ,owner info, messaging, profile, calendar, tasks- seçenekleri dışında bişi gözükmüyo dediğin gibi kısayolu da yapıştırdım yine olmadı sadece başlat menüsü altında gözüküyo artık böyle kullanıcaz napalım paylaşım için tekrar teşekkürler saygılar

ultrAslan
23-02-09, 21:30
Kolay gelsin, bazen ROm dan dolayı sorun olabilir diye düşünüyorum, ama yazılım sornsuz çalışıyorsa gerisi birazcık teferruat oluyor :)
Cihazınız (P535) çok başarılı ve zamanında severek kullandığım bir cihaz..

CtrlPDA

exclusive66
24-02-09, 15:13
selam. kardeş anlamıyorum. bikere ilk önce dediğin gibi main.cab dosyasını kurduktan sonra, destinatorapps gelmiyor! yani dll uzantılı dosyayı kopyalayın dediğin dosya çıkmıyor. türkishi kurduktan sonra çıkıyor onun altında destinator çıkıyor ona basıncada languange ve voice geliyor. buraya dll dosyasını kopyalayıncada hiçbir işe yaramıyor. harita için şifre istiyor! yukardaki anlatımdan hiçbişey anlamadım. dediğin gibi destinatorapps die bi klasör oluşturdum turkeyi içine attım. ayrıca türkishi kurduktan sonra destinatorapps adında zaten bi dosya oluşuyor sen harita için terkar bi dosya daha yapın dmeişsin yapınca aynı dosya zaten war diyor. turkisihin içinden çıkan destinatorapps dosyasını başka bi dosyanın içine atıorum o zaman oluşturun dediğin dosyayı yapabiliorum. şunun kurlumunu baştan aşşağı ilkokul çocuğuna anlatır gibi tane tane temiz temiz yazarsan sevinirim... teşekkürler....

ultrAslan
24-02-09, 21:44
selam. kardeş anlamıyorum. bikere ilk önce dediğin gibi main.cab dosyasını kurduktan sonra, destinatorapps gelmiyor! yani dll uzantılı dosyayı kopyalayın dediğin dosya çıkmıyor. türkishi kurduktan sonra çıkıyor onun altında destinator çıkıyor ona basıncada languange ve voice geliyor. buraya dll dosyasını kopyalayıncada hiçbir işe yaramıyor. harita için şifre istiyor! yukardaki anlatımdan hiçbişey anlamadım. dediğin gibi destinatorapps die bi klasör oluşturdum turkeyi içine attım. ayrıca türkishi kurduktan sonra destinatorapps adında zaten bi dosya oluşuyor sen harita için terkar bi dosya daha yapın dmeişsin yapınca aynı dosya zaten war diyor. turkisihin içinden çıkan destinatorapps dosyasını başka bi dosyanın içine atıorum o zaman oluşturun dediğin dosyayı yapabiliorum. şunun kurlumunu baştan aşşağı ilkokul çocuğuna anlatır gibi tane tane temiz temiz yazarsan sevinirim... teşekkürler....


Kurulum temiz arkadaşım, anlaşımayan yer galiba, cab dosyasını ilk kurarken Cihaz hafızanı kuracaksın, Dolayısıyla *.dll dosyasını Cihaz hafızasında Program files/Destinator Apps altına atacaksınız..
Harita işlemini bu işlemlerden sonra yapmanız gerekir.. doğru versiyonu seçip, cihaz afızasına kurunca, Cihaz hafızasında Program Files altında klasör oluşması gerek..

Oluşturun derken Kartınıza yeni klasör açın ve Adını belittiğim şekilde değiştirin, Turkish.cab dosyasını ise yine cihaza kurman gerekir..

Kolay gelsin..
Pek sorunlu bir anlatım değil ama neden bu kadar karıştırdınız anlamış değilim..
Tekrar yazın, sonuçları belirtini buraya mesaj yazdıktan sonra bir şekilde çözüm bulunca yine paylaşımınızı yapın..

CtrlPDA

exclusive66
24-02-09, 23:58
ok çözdüm saol arkadaşım..

ultrAslan
25-02-09, 15:30
Önemli değil, kolay gelsin

CtrlPDA

cohiba46
23-05-09, 10:49
Ya Hocam bu program icin almanya haritasi varmi, nasil yüklerim. TomTom olmadi hocam ben yapamadim. destinator yükledim oda Kahramanmarasta bir türlü calismiyo. gps de hata olabilirmi

ultrAslan
23-05-09, 11:18
Hocam PM atıcam kontrol edermisin?

reeve7
23-06-09, 23:07
benim cihamzım blumedia 6300 t program destinator nd ve avrupadaki bazı ülkelerin haritaları var ben bi tane türkiye haritası attım ve the selected is registered yazdı ne cok arastırdım ama anlayamadım sormak istedim ne yapmalıyım ?

ultrAslan
23-06-09, 23:35
eğer menülerde haritalar menüsünde Türkiye haritası görünüyorsa, demekki işleminiz doğru ama sorununuzu anlamadım..

reeve7
24-06-09, 11:33
yaptığım tek işlem sd kartına mnav yazan map lerin olduğu yere turkiye dosyasını attım sonra cihaza taktım kartı actım map lerde türkiye gözüktü bastım ama THE SELECTED İS REGİSTERED yazıyor ve acılmıyor bu sorun ne demek ve nasıl çözebilirim teşekkürler

ultrAslan
24-06-09, 13:07
yazılımınız ile uyumlu olmayabilir bu harita.
Tam olarak yazılımınızın versiyonunu (yazılımdan hakkında menüsü) yazarsanız yine bir araştırma yapabilirim.

kolay gelsin.

reeve7
24-06-09, 15:18
yazılım DESTINATOR ND acılısta yazıyor bu sekilde

reeve7
26-06-09, 15:24
windows pocket 2003 olarak gözüküyor bilgisyarda ve WCE. DAT HARİTLAR AVRUPA OLANLAR

Okan Kuzu
09-07-09, 17:57
ultraslandaş hocam ellerine sağlık yükledim hemen bağlandı sayılır gpse fazla beklemedim... ama daha arabada denemedim ama beyendim gayetten güzel bir program... İgo8 var bende bazen çok geç bağlanıyor hemide bir değişiklik olsun diye yükledim...

ultrAslan
09-07-09, 23:11
hocam P535 de, kullandım mükemmel performans aldım, diamond dan daha iyi desem yeridir, Çünkü sirf Star III var.. Sirf Demo yazılımıyla uğraş faydasını göreceksin, ama daha önce denedin sen zannedersem.. konuda konuşmuştuk değilmi aslandaş..
Ama ben çok memnundum hocam..

TolgANL
16-07-09, 22:29
Merhabalar arkadaslar.. Bende LG LN600 var ve buna tum avrupa ve Turkiye haritasi atmak istiyorum.. acaba nereye bakmam gerekiyor?? Hangi haritalari atmam gerkiyor..
Simdiden tesekkurler ve saygilar..

Okan Kuzu
01-08-09, 23:20
valla konuşmuştuk ultraslandaş hocam helal olsun sana unutmamışsın :D ama ben yapamamıştım onu bir ara bi daha deneyim bakim bazen çok geç bağlanıyor sinir oluyorum...

ultrAslan
03-08-09, 18:24
dene bakalım :)

grakgun
22-08-09, 18:45
hocam P535 de, kullandım mükemmel performans aldım, diamond dan daha iyi desem yeridir, Çünkü sirf Star III var.. Sirf Demo yazılımıyla uğraş faydasını göreceksin, ama daha önce denedin sen zannedersem.. konuda konuşmuştuk değilmi aslandaş..
Ama ben çok memnundum hocam..


kardes bende p535 var calıstıramadım programı sirf demo ppc yı de daha once kurmustum zaten fakat desınator 6 da calısıyor 7 de calısmıyor yardımcı olursan sewınırım bant aralıkları ve protokoller sırf bınary fılan ayarını soylersen ıyı oulr

cartel14w
26-08-09, 15:56
s.a tarih ayarları 10 mayıs 20010 oluyor.düzeltiyom.tekrar açınca sora gene aynı oluyonasıl düzeltecem

ultrAslan
27-08-09, 10:20
PM cevapladım.

grakgun
31-08-09, 15:41
arkadas bu nasıl ıs anlamadım yaw tarıh gıdıyor kafasına gore tarıh atıyor cıhaz

ultrAslan
31-08-09, 23:34
Hocam tarih ve saat ayarlarını yapınız, cihaz içinde telefon ayarlarında saatioto güncelleme seçeneği var.. veya dest.içinde saat dilimini düzgün seçiniz..

TeknolojiSatanAdam
20-12-09, 04:36
6.5 sertifika hatası hatası verdi hocam :(

ultrAslan
21-12-09, 18:13
o 6.5 in sorunu :P

occ
22-12-09, 17:25
7. navigasyon programı olarak Dstinatör 7'yi kurdum. gayet güzel çalışıyor. Samsun için haritası çok detaylı değil. Poi ler de olsaydı daha iyi olurdu.

ultrAslan
22-12-09, 19:17
8. yi bekliyoruz :blush:

occ
23-12-09, 00:09
Hocam sanırım 8 oldu...:))

tomtom
garmin
*-go
**-go
route66
McGuider
N-Drive
Destinator7

hepside çalışır durumda. 9. olarak ne tavsiye ediyorsun? :))

ultrAslan
23-12-09, 00:14
Mireo Via GPS
Co-Pilot
Miomap V3x
Miomap 2008
OnCourse
AutoMapa
Memory Map
Navigon
NavTurk
Medion Gopal
Navitel Navigator
OziEXplorer
....... to be continued :blush:

occ
23-12-09, 00:17
Nasıl yani.....:(
sanırım daha başındayım...işimiz çoooooook...!!!!

ultrAslan
23-12-09, 00:49
:heart:
tamamlamışsın hocam.. en çok kullanılan ve tercih edilenler sendekiler..
bir miomap eksik..

occ
23-12-09, 13:44
miomapı bir deneyeyim bakalım kurabilecekmiyim.

ultrAslan
23-12-09, 15:29
:P

occ
23-12-09, 22:39
hocam miomapı yükledim ama açamıyorum. yüklerken daha önceki programlara ait olan ''2577'' klasörünün ismini 2577a olarak değiştirdim. miomapın 2577 + Miomap + miomapinstall.exe dosyalarını doğrudan karta kurdum. miomapinstall.exe yi çalıştırıyorum 1-2 sn kum saati çıkıyor ama açılmıyor. biryerde hata mı yapıyorum yada çakışma mı var acaba...

ultrAslan
23-12-09, 22:57
İşletim sistemi nedir? 6.1 (official) de sorunsuz çalışır (denedim), 6.5 te çalışmayabilir..

occ
23-12-09, 23:04
Windows Mobile 6.1 Professional...
Diğer programlar sorunsuz çalışırken neden bu programı açamıyorum anlayamadım...

ultrAslan
24-12-09, 16:15
Miomap 2008 var nette onu deneyin..

occ
24-12-09, 21:27
Tamam hocam. 9. navi programı Miomap 2008 i kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkürler... :) :) :)

interwap
28-12-09, 13:58
Toshiba G710 wm6 ile programı ilk kez çalıştırdım. Harita seçme sayfasında sadece Türkiye var. Hangi tuşa bassam hiçbir işlem yapmıyor. Bi tek kırmızı NO tuşuna basınca Destinatör açılış ekranının sayfası geliyor o kadar. Ok işaretlerinden sadece birinci turuncu diğerleri beyaz. Hepsi sırayla turuncumu olacak bilemiyorum. 15dk bekledim belki ilk açılış uzun sürüyordur nafile. Programı kapatıp menüye dönünce 2-3 dakikada bir destinatör açılış ekranı kendiliğinden ekrana geliyor o kadar.
Kısaca bende açılmadı.

cenkx
09-06-10, 15:55
beyler bu destinator un blootooth ile işi nedir? neden blootooth ağı aratıp duruyor telefona anlayamadım..

ultrAslan
10-06-10, 10:56
GPS ayarlarını yapmanız gerekmektedir..

lodeboy
14-02-11, 02:40
hocam almanya haritası varmıdır ? harita paylaşımı bölümündeki destinatör 7 harita linkleri ölü...ilgilenebilirsen çok makbule geçecek,

efe
16-03-11, 06:23
Selamünaleykum.... bende toshiba g-900 var. program çalıştı ama gps bulunamadı diyor. ne yapmalıyım... şimdiden teşekkürler...

efe
16-03-11, 06:24
Yada toshiba g-900 e kurabileceğim bir navigasyon programı varmı... cvp bekliyorum...