PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Need for speed HD



sierramist
11-09-10, 18:48
Need for speed HD

Wvga desteklemektedir.

http://img840.imageshack.us/img840/1500/nfs3.jpg (http://img840.imageshack.us/i/nfs3.jpg/)

http://img695.imageshack.us/img695/3449/nfs2.jpg (http://img695.imageshack.us/i/nfs2.jpg/)

http://img689.imageshack.us/img689/1719/nfs1s.jpg (http://img689.imageshack.us/i/nfs1s.jpg/)



http://www.ziddu.com/download/11628390/NeedforSpeedShiftHD.rar.html

alternatif link :

http://www.4shared.com/file/JGrVt1Dp/Need_for_Speed_Shift_HD.html

pass : kaisers

sencelik
11-09-10, 20:11
HTC touch hd de deniyorum bilgilerimi paylaşıcam birazdan . yükeleme aşamasında.

efsane
12-09-10, 10:17
Ekran: WVGA (480x800)
Gereksinim: .Net Compact Framework 3.5
Video: http://www.youtube.com/watch?v=TP4Iub1GURs&feature=player_embedded
Alternatif linkler:
http://depositfiles.com/files/nkns6anhy
http://letitbit.net/download/24926.2422e9abd49249aa1b43cea89e66b3377/Need_for_Speed_Shift_HD_Versiya_1.0.2.rar.html

sencelik
12-09-10, 13:23
Ekran: WVGA (480x800)
Gereksinim: .Net Compact Framework 3.5
Video: http://www.youtube.com/watch?v=TP4Iub1GURs&feature=player_embedded
Alternatif linkler:
http://depositfiles.com/files/nkns6anhy
http://letitbit.net/download/24926.2422e9abd49249aa1b43cea89e66b3377/Need_for_Speed_Shift_HD_Versiya_1.0.2.rar.html


hocam burdaki telefon sanamı ait?

Ghaneli
12-09-10, 20:32
diamond da açıldı ancak yönlendiremedim .. sağa sola gitmedi

hakmen
13-09-10, 13:30
omnia da çalışırmı Qvga ama

dvb
13-09-10, 14:56
Görüntüler süperrr emeğinize sağlık .HD2de çalıstırdım oyun mükemmel şimdiye kadar pdamda oynadıgım en guzel araba yarısı oyunu diyebilirm grafikler harika sensorle oynamak cok keyifli herhangi bir takılma vs olmuyor .Teşekkurler

sencelik
14-09-10, 12:18
htc touch hd blackstone da takılmalar oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

x_ben
14-09-10, 13:03
arkadaşlar 4sharede upload edebilirseniz çok iyi olur.Bu sayfada indirdiklerim hep yarıda kaldı...

driftking
14-09-10, 13:26
gm 735 te denedim çalışıyor ama yarışa bir türlü giremedim

rapis
14-09-10, 13:49
gm 735 te denedim çalışıyor ama yarışa bir türlü giremedim


tam ekran çalışıyor mu heycanlandım valla :D

erimovic
15-09-10, 00:08
ben hd2 ye yükledim sensörler çalışmadı neden olabilir ?

bayraktar1984
17-09-10, 11:01
hocam omnia 2 kurdum ama açılırken böyle hata veriyor failed to start gl ok continue ve açılmıyor sorun nedir acaba çözemedim?

bayraktar1984
17-09-10, 16:21
Ekran: WVGA (480x800)
Gereksinim: .Net Compact Framework 3.5
Video: http://www.youtube.com/watch?v=TP4Iub1GURs&feature=player_embedded
Alternatif linkler:
http://depositfiles.com/files/nkns6anhy
http://letitbit.net/download/24926.2422e9abd49249aa1b43cea89e66b3377/Need_for_Speed_Shift_HD_Versiya_1.0.2.rar.html


ibrahim hocam buradaki oyunu omnia 2 kurdum ama açılırken böyle hata veriyor failed to start gl ok continue ve açılmıyor sorun nedir acaba çözemedim?

driftking
18-09-10, 18:33
gm 735 te denedim çalışıyor ama yarışa bir türlü giremedim


tam ekran çalışıyor mu heycanlandım valla :D


tam ekran sorunsuz çalışıyor her menüye vs. giriyor ama yarışa tıklıyom loadıng yapıp takılıyo

casper_34
18-09-10, 21:07
bende de aynı problem var oyun beyaz ekranda kalıyor,açılmıyor.lg gm 735 de çalıştıran varsa yardımcı olursa sevinirim.

bizimdenizci
19-09-10, 22:03
omnia2 için son durum nedir.. çalışıyormu çalışmıyormu arkadaşlar.. sayın kullanıcılar.. :)

x_ben
19-09-10, 22:07
Touch pro 2 de çalıştırdım kasılmalar var.Sensör çalışmadı...
Omnia2 de de hata verdi ve açılmadı.

bayraktar1984
20-09-10, 14:11
omnia 2 çalışmıyor başta hata veriyor.

rapis
20-09-10, 21:50
uf bi kaliteli güel bi oyun çıkmış açamıyoruz yahu :D

Ghaneli
21-09-10, 00:14
diamond da açıldı ancak yönlendiremedim .. sağa sola gitmedi

sensörlüde çalışmadı ??????????

sworn
21-09-10, 01:16
Ben denedim hd2de sorunsuz takılmadan açıldı :)

subb
23-09-10, 09:36
ben touch hd de oynuyorum.yaris kisminda biraz kasma yapiyor ama oynanmayacak kadar degil.(rom: kwbr_hd_4.0 titanium.4-bos ram 135-140 mb civari).
*(sensorlu oynayabilmek icin resco photo managar i kaldirmak ise yariyor.forumlarda okumustum ise yaradi) :cool:[/b]

bayraktar1984
23-09-10, 21:52
arkadaş omnia 2 de niye oynanmıyor bunu çözecek programdan anlayan rom düenleyen arkadaşlar yok mu yaw?

bizimdenizci
25-09-10, 09:32
omnia 2 de oynanmıyormu?

Revengetr
25-09-10, 09:54
Ben indiriyorum.Deneyecem omnia2de sanırım framework yüklemeden denemişler.Yoksa bunu çalıştırmazsa yuh derım yanı :D

jakaboooo
26-09-10, 14:09
htc hd2 .net framework olmasına rağmen sensör çalışmadı. oyun içinden sensör hassaslığını da max yapmıştım üstelik

esavur
26-09-10, 18:17
samsung omnia 2 çözen yok mu?oyun hata veriyor

rapis
26-09-10, 19:04
gm 735 de oynadım ama bi kere oynadım bi kere açıldıysa açılabilir bişey çözek siper olru ya

mesutguven
26-09-10, 23:39
harika bi oyun,benim diamond 2 de çalıştı.Yanlız şöyle bir problem var oyundan çıkınca telefonu kapatıp açmak gerekiyor yoksa telefon iki saat kendine gelemiyor

bayraktar1984
27-09-10, 12:39
bu htc de olupda samsung omnia2 de olmayan ne ? :))

tecnotor
21-10-10, 22:44
teşekkürler

Contra07
22-10-10, 23:54
Bende oyun canavar gibi çalışıyor yalnız drift etaplarını bir türlü oynayamıyorum deli olacağım

HAZAN_SAIRI
23-10-10, 12:00
arkadaslar mrb,diamond a yukledim acilista ekran yan dondu oyunun adinin yazdigi ekranda donup kaliyor sizce sorun n olabilir yardimci olurmusunuz rica etsem...

rapis
23-10-10, 12:17
g sensör den dolayı ekran dönüyo oyuna girerken ekranı döndüren programı kapat

HAZAN_SAIRI
23-10-10, 14:20
tskler lakin oyle bir uygulama goremiyorum yani ekrani donduren uygulamayi ekran donmezse oyun acar diyosun oyle mi ilgilenirsen sevinirim tskler...

falveroglu
23-10-10, 18:25
bence de sorun ekranın dönmesinden kaynaklanıo...ayrıca oyuna da bayıldım:)...beklediğimin çok üstünde açıkçası...drift yapmak için de viraja gelirken falan kaydıracağınız yöne hızlıca çevirmeniz gerekio...bir iki denemeden sonra da ısınırsınız zaten...tabi arabadan arabaya zor olabilio ama denediklerim arasında en iyi drift pagani zonda ile yapılıodu:))

HAZAN_SAIRI
23-10-10, 20:51
arkadaslar ilginize tskler ama bu ekran donmesini nasil engelleyebilirim ayrica diamond da vb bu oyunu acan calistian yok mu ltfn bir yardim yapmam gerekenler vs simdiden tskler

ahmet__01
24-10-10, 13:53
hocam omnia 2 kurdum ama açılırken böyle hata veriyor failed to start gl ok continue ve açılmıyor sorun nedir acaba çözemedim?


aynı sorun bendede veriyor dostum cihazım B7300 nasıl düzeltilebilir bu sorun acaba bulabilen paylaşırsa sevinirim oyun çok güzele benziyor

bayraktar1984
24-10-10, 14:26
hocam omnia 2 kurdum ama açılırken böyle hata veriyor failed to start gl ok continue ve açılmıyor sorun nedir acaba çözemedim?


aynı sorun bendede veriyor dostum cihazım B7300 nasıl düzeltilebilir bu sorun acaba bulabilen paylaşırsa sevinirim oyun çok güzele benziyor


hani oldu yazalı o kadar romlarla ugrasanlar var bi kişi de okuyup sundan dolayı veya olmuyor diyemedi bende bakmadım bi daha.

ahmet__01
25-10-10, 22:32
hocam omnia 2 kurdum ama açılırken böyle hata veriyor failed to start gl ok continue ve açılmıyor sorun nedir acaba çözemedim?


aynı sorun bendede veriyor dostum cihazım B7300 nasıl düzeltilebilir bu sorun acaba bulabilen paylaşırsa sevinirim oyun çok güzele benziyor


hani oldu yazalı o kadar romlarla ugrasanlar var bi kişi de okuyup sundan dolayı veya olmuyor diyemedi bende bakmadım bi daha.


arkadaşım bide şunu denermisin burdaki (http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=19657&pid=165101#pid165101) dosyayı indirip rar içinden çıkan "res.dz" dosyasını oyunu yuklediğin yerdeki dosyayla değiştirirmisin belki çalışır.

HAZAN_SAIRI
26-10-10, 00:01
tskler ahmet denicem durumu bildiririm

ahmet__01
26-10-10, 22:47
tskler ahmet denicem durumu bildiririm


"res.dz" dosyası tahminimce görüntü dosyası verdiğim linkte efsane hocam paylasmıs onunda cihazı Omnia II oldugundan bir bildigi varki paylaşmış diye düşünüyorum benim cihaz 400x240 oldugundan yine olmadı ama sizde çalışma ihtimali var.

470emrah
27-10-10, 02:17
linklerde sıkıntımı var indirdim fakat rarda dosyayı çıkarırken% 89 da kesiyor.Sizce neden olabilir her iki linkide denedim

bizimdenizci
28-10-10, 11:57
indirdim kuruldu açılmıyor
air play v4.1.4 failed to star gl ok continue
nedir karın ağrısı çözebilen varmı

ultrAslan
28-10-10, 12:06
net cf 3.5 kurulumu cihazda

libertodores
13-11-10, 03:00
htc hd mini kullanıyorum,oyunu kurdum acıldı fakat yarıs bölümüne gelince çalışmadı,ekran boyutundan mı yoksa baska bişeyden ddolayımı çalışmadı ? konu hakkında yardıımcı olabilicek var mı ? Tesekkürler

libertodores
17-11-10, 04:08
merhaba htd hd mini kullanıyorum oyunu kurdum fakat yarış anına kadar çalışıo.yarış basladıgı zaman donuyor. ekran boyutundan kaynaklı olabilir mi ? yardımcı olabilicek varsa sevinirim. teşekkürler

bizimdenizci
17-11-10, 09:56
net cf 3.5 kurulumu cihazda


kurulu hocam..
Türkçe islam v1 için kurmuştum.. ayrıca kurmak gerekiyormu.

pazarcikli
24-11-10, 21:39
slm arkadaslar bu benim htc hd de hic acilmiyor. hata veriyor yülemiyor. ne yapmam lazim? yardici olursaniz sevinirim.. tesekkürler..

pdaimatejam
25-11-10, 22:14
benim htc diamond da sorunsuz çalıştı 2 etab geçtim mükemmel bir oyun olmuş
paylaşım için teşekkürler

himalya
25-11-10, 23:29
bunun omnia i900 versionu yokmu acaba ?

mustafauc
26-11-10, 01:31
arkadaslar rar sifresi yanlis diyor
yardimci olurmusunuz.

driftking
03-12-10, 14:14
Fer 5 te telefon özelliğini kapayın reset atın oyun açılıyor

vanila__sky
03-12-10, 22:21
telefonun orjinal romunda oynanır mı bu oyun ?

avicenne
04-12-10, 01:12
çok iyi...teşekkürler.

ssumbul
07-12-10, 01:20
Paylaşım için çok teşekkürler

ssumbul
08-12-10, 14:21
Paylaşıma teşekkür ederim. İndirip deneyeceğim. Umarım telefonum ile uyumludur

nefesss
08-12-10, 17:50
slm arkadaslar bu benim htc hd de hic acilmiyor. hata veriyor yülemiyor. ne yapmam lazim? yardici olursaniz sevinirim.. tesekkürler..


ayni sorun bendede var cihazim HTC Touch HD yuklemek icin actigimda yuklenemdi diye uyari veriyor ne yapmaliyim

net cf 3.5 yuklu
tele hem activesync li hemde activesync siz attim tel ve hafiza kartinda yeterli hafiza var

onceden yukleyen arkadas tel deki kurulmus oyun dosyasini verebilir mi...

nefesss
09-12-10, 17:09
yokmu yuklu dosyasini vere :(

imetin
13-12-10, 12:10
ÇALIŞIRSA GÜZEL OLACAK. İPHONEDEN ÜSTÜN OLMAYAN BİRTEK ŞU SENSÖR OLAYI KALDI

hitboy87
14-12-10, 18:00
htc touch proda çalışır mı ?birde pocket pc için oyun boyutu çok fazla değil mi?

blueDream305
20-12-10, 18:30
merhaba ben bu oyunu gm 735 te çalıştırdım bütün mp3leri silin oyun açılıyor. yanlız yönleri g sensor u kurdugum halde sag sola dönmüyo fren falan yapmıyo nasıl halledecem bunu bi yardımcı olrmsnuz!!!!

edrogumos
23-12-10, 02:33
htc touch hd sorun çıkarıyor sanırım bende telefona yükleyemedim..

emrefe
30-12-10, 11:44
htc touc pro 2 dede ekran ea games ilk ekranda takılıp kalıyor :/

blueDream305
07-01-11, 01:03
ya yokmu bu hareket etmeme durumunu cozecek bi turlu yonlenfire.edim ya sinir oldm g-sensorde kurulu ama yinede yonlendiremiyorum

boddy
09-01-11, 00:20
ya yokmu bu hareket etmeme durumunu cozecek bi turlu yonlenfire.edim ya sinir oldm g-sensorde kurulu ama yinede yonlendiremiyorum



asus ta g- sensor var mı? yoksa ben mi yanlış biliyorum yok olduğunu???

barikatdiss
09-01-11, 00:29
sensör sorunu yaşıyan arkadaşlar hd2 Leo bölümünde ea game başlıklı konuda son sayfada çözüme ulaştırmıştım birde orayı inceleyin hd2 haricinde diğer marka ve modellerdede işe yarayacağını düşünüyorum :)

blueDream305
10-01-11, 01:55
ya yokmu bu hareket etmeme durumunu cozecek bi turlu yonlenfire.edim ya sinir oldm g-sensorde kurulu ama yinede yonlendiremiyorum



asus ta g- sensor var mı? yoksa ben mi yanlış biliyorum yok olduğunu???


asus diil lg gm735te telefonumu yeniledim gm735 aldım bu oyunu yukledim açıldı fakat sensoru tanımıyo telefonu saga sola çevirdiğimde direksiyon hareket etmiyo dümdüz gidiyo valla :) sadece bende mi boyle oluyo yoksa herkeste aynı sorun varmı ve bunu nasıl çözerim?

barikatdiss
10-01-11, 02:02
yukarıda yazdım ;)

amonra33
10-01-11, 02:27
oyunda g sensorun çalışmasını etkileyen program resco photo bunu silin gsensor çalışacaktır. daha önce paylaşmıştım galiba arada kaybolmuş..

barikatdiss
10-01-11, 02:34
resco programlarını silmenize gerek yok onunda çözümünü yazmıştım hd2 leo bölümünde ea game başlıklı konuya göz atın ,,

amonra33
10-01-11, 02:37
hocam uzun zamandır oyun oynamayınca bilmiyordum. demek yeni çmzümü çıkmış.. süper...

blueDream305
10-01-11, 13:36
valla resco photoyu silince oldu ilginç neden rescoyla uyumlu çalışmıyo anlamış değilim çok teşekkür ederim

anilaslan5
18-02-11, 00:18
sensör sorunu yaşıyan arkadaşlar hd2 Leo bölümünde ea game başlıklı konuda son sayfada çözüme ulaştırmıştım birde orayı inceleyin hd2 haricinde diğer marka ve modellerdede işe yarayacağını düşünüyorum :)

konunun linkini koyarmısın bulamadım