-
Er
Android Tablet'im için hangi USB 3G modem?
Merhabalar.
Ben bir Notion Ink Adam aldım. Android 2.2 işletim sistemi var. Cihazın özelliklerine burdan bakabilirsiniz: http://www.notionink.com/techspecs.php .
Ben bu Android tablet için USB 3G modem almak istiyorum. Bu konuda çok araştırma yapım ama çok az döküman buldum. Bulduğun en yararlı döküman yine bir Türk forumundaydı ve orada Huawei E1750'nin çalıştığını söylüyorlar.
Ben kendime 21.6 Mbps'lik bir modem almak istiyorum. Acaba Huawei E182E alsam tabletimde çalışır mı emin olamıyorum. Bu konuda bana yardım edebilecek bir arkadaş var mı?
(Bu arada Turkcell ve diğer USB modemlerin, neden olduğunu bilmesem de Android işletim sistemiyle çalışmadığını biliyorum. Sanırım Turkcell'in yazılımından olsa gerek)
Yardımınıza çok ihtiyacım var.
Her türlü bilgi için şimdiden teşekkür ederim.
-
Acemi Er
RE: Android Tablet'im için hangi USB 3G modem?
Merhaba Can arkadaşım Forumda yazmış olduğun 3G Vınn problemini birebir yaşıyorum . İnfatom Arm 220 android 2.1 isletim sistemli Super Pad bir tablet PC de aynı sorunu yaşıyorum .Türkcell E176 Vınn ile uyum sağlamıyor eğer araştırmalarında bir Çözüm bulduysan bilgi verirsen savinirim saygılar Çağlar.İzmir.
-
İsim: Rıdvan
Acemi Er