|
PocketPC WM6 Türkçe Dil Paketi
|
|
23-11-2008, 23:27
(Bu Mesaj 06-01-2010 18:16 değiştirilmiştir. Değiştiren : efsane.)
|
||||
|
||||
|
///////////////////////
PocketPC_WM6_TR_Paket.zip IMAGiNET tarafından hazırlanan bu paketle wm6 cihazlar artık Türkçe oluyor.Ücretlidir. ////////////////////// Ücretsiz paketler ve kullanımı: EN_PPC_WM6_TR.zip İngilizce cihazlar, GER_PPC_WM6_TR.zip Almanca cihazlar , RUS_PPC_WM6_TR.zip Rusça cihazlar için Türkçe paketlerdir.Cihazınız hangi dildeyse onu indirip kurun.Mesela şuanda kullandığınız cihaz Rusça ise aşağıdaki bağlantıdan RUS_PPC_WM6_TR.zip paketini indirin ve cihazınıza kurun.Önce PPC_WM6_TR_BETA dosyasını cihazınıza kurun ardından windows içerisine kopyalanacaklar adındaki klasörde bulunan dosyaları cihazınızda bulunan windows içerisine kopyalayın ve değiştirin.Bu değişimi yaparken Resco http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=91 , Virtual http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=551 veya bilgisayarınızdaki windows gezginini kullanabilirsiniz. Cihazı kapatıp-açın. Unutmayın ! Bu işlem cihazınızda hiçbir zarar vermemekle birlikte .cab dosyasını cihazınıza kurmadığınız sürece cihaınızın açlımamasına buna bağlı olarak cihaza hard reset (format) atmanıza kadar uzar ve bu işlem cihazınızda bulunan tüm verilerin silinmesi anlamına gelir. Cihazınıza format atmayı bilmiyorsanız lütfen bu paketi kullanmayınız. Ek olarak; Bu paylaşılan paket beta niteliğindedir ve gelen geribildirimler dorultusunda iyileştirilerek güncellenecektir. Başlat altındaki öğeler kaybolursa; İngilizce kullanan arkadaşlarda bu sorun olmaz.Diğer dillerde kullanan arkadaşlar cihaz dilini belirtsin lütfen yardımcı olayım. Yardım sayfası: http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=664 CAB kurulumu: http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=247 Şifre: ctrlpda WM6 Türkçe Paket (Cihazı Fransızca dilinde olanlar içindir); wm6_tr_040c.zip (Boyut: 655.12 KB / İndirme: 543)
Kurulum: İlk önce ctrlpda.com wm6_tr_1_040c dosyasını cihaza kurun.Cihaz kapanıp-açılmak için Fransızca olarak uyarı gönderecektir.Sol bölümdeki Evet anlamına gelen menüye tıklayın.Cihaz kapansın açılsın.Ana ekranda sol butona Dosya gezgini uygulamasını atadım onu görüyor olmalısnız.Şimdi ctrlpda.com wm6_tr_2_040c dosyasını Dosya Gezgini ile bulup kurunuz.Kurulum bitince bu sefer Türkçe olarak cihazın kapanıp-açılması gerektiğini belirten bir uyarı alacaksınız.Evet butonuna basın.Cihaz açılığında artık Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Donate___________________________________________ FACEBOOK CTRLPDA FUN CLUB ![]() |
||||
|
03-12-2008, 14:57
|
||||
|
||||
|
RE: PocketPC WM6 Türkçe Dil Paketi
kardeş kurulumu nasıl yapacaz ,yardımcı olursan iyi olur..
![]() |
||||
|
04-12-2008, 21:20
|
||||
|
||||
|
Burada ki gibi http://www.ctrlpda.com/showthread.php?ti...316#pid316 klasöre çıkart ve dosyayı kur.
Donate___________________________________________ FACEBOOK CTRLPDA FUN CLUB ![]() |
||||
|
21-12-2008, 19:14
|
||||
|
||||
|
Sadece Arama Kaydi turkçe oldu ? Nasil dil degistirebiliriz ?
![]() |
||||
|
21-12-2008, 19:16
|
||||
|
||||
|
Program Ekle/Kaldır seçeneğiden paketi kaldırın eski dile döneceksiniz veya ayarlardan seçebilirsiniz.
Donate___________________________________________ FACEBOOK CTRLPDA FUN CLUB ![]() |
||||
|
21-12-2008, 19:18
|
||||
|
||||
|
O degilde , Turkçe olmasi için ne yapabilirim ? Bende sadece arama kaydi turkçe oldu , gerisi yine fransizca ?
![]() |
||||
|
21-12-2008, 23:21
|
||||
|
||||
|
Ben bikaçgüne kadar yeni dosyalar göndereceğim şuan hazırlığını yapıyorum.Öyle bir deneyelim olmaz mı ! Yinede sizin cihazın şuan wmplayer bölümü flan tr olması laızm en kötü ihtimalle.
||||
|
22-12-2008, 2:00
|
||||
|
||||
|
Tamam tessekur ederim Sabirsizlikla bekliyoruz
![]() |
||||
|
26-12-2008, 19:18
|
||||
|
||||
|
ya efsane kardes bu dosyayı ındırdım ama senın anlatımdakı gıbı cab dosyası cıkmıyor ıcınden setup.xml diye bır dosya var bunun kurulumunu yazabılırmısın telefonum eten x600 wm 6 yuklu turkce yapmak ısıyorum lutfen yardımcı olurmusun
![]() |
||||
|
27-12-2008, 21:57
|
||||
|
||||
(26-12-2008 19:18)insom169 Yazılan: ya efsane kardes bu dosyayı ındırdım ama senın anlatımdakı gıbı cab dosyası cıkmıyor ıcınden setup.xml diye bır dosya var bunun kurulumunu yazabılırmısın telefonum eten x600 wm 6 yuklu turkce yapmak ısıyorum lutfen yardımcı olurmusun kardeş sanırım sen rar dosyasının içindeki .cab dosyasını açmışsın.rar dosyasının içinden çıkardığın dosya .cab dosyasıdır .o dosyayı active sycn ile veya direk hafıza kartına atıp kurabilirsin. ![]() |
||||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| HTC HD2/LEO WM6.5 Orjinal Türkçe Dil Paketi | efsane | 53 | 10,908 |
Dün 16:24 Son Mesaj: efsane |
|
| [Yeni] CTRLPDA Özel WM6.5.X Türkçe Dil Paketleri | aflika | 979 | 100,624 |
Dün 14:42 Son Mesaj: m35 |
|
| [FINAL] HTC Touch\HTC Diamond\HTC Diamond 2\HTC HD Türkçe Dil Paketleri | aflika | 764 | 65,711 |
Dün 14:04 Son Mesaj: efsane |
|
| [FINAL] Samsung Omnia i900 Türkçe Dil Paketi | efsane | 436 | 59,239 |
Dün 9:35 Son Mesaj: cevat442 |
|
| [FINAL] PocketPC WM6.1 Türkçe Dil Paketi | efsane | 905 | 135,854 |
28-07-2010 17:35 Son Mesaj: hsnsyl |
|